Τηλ.::
Qingdao Futai Electromechanical Technology Co. Ltd.
Qingdao Futai Electromechanical Technology Co. Ltd.

Qingdao Futai, κατασκευαστής φίλτρων αεροσυμπιεστών στην Κίνα.

Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΔιαχωριστής πετρελαίου αέρα συμπιεστών βιδών

Διαχωριστής νερού αεροσυμπιεστών 124487019 βιδών για το Quincy

Διαχωριστής νερού αεροσυμπιεστών 124487019 βιδών για το Quincy

  • Διαχωριστής νερού αεροσυμπιεστών 124487019 βιδών για το Quincy
Διαχωριστής νερού αεροσυμπιεστών 124487019 βιδών για το Quincy
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: QINGDAO FUTAI
Πιστοποίηση: ISO 9001:2015
Αριθμό μοντέλου: 124487-019
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Τύπος: Διαχωριστής πετρελαίου Υλικό: Φίμπεργκλας HV
Όνομα προϊόντων: Διαχωριστής πετρελαίου αέρα Τύπος φίλτρων: 1um-3um
Εφαρμογή: Quincy Χρώμα: Άσπρος
Αριθμός μερών: 124487-019 Τόπος καταγωγής: Κίνα
Υψηλό φως:

Διαχωριστής νερού αεροσυμπιεστών 124487019

,

Διαχωριστής νερού αεροσυμπιεστών για το Quincy

,

124487019

Διαχωριστής πετρελαίου αέρα συμπιεστών 124487019 βιδών για το Quincy

 

Αρχή εργασίας του διαχωριστή πετρελαίου αεροσυμπιεστών:

 

Ο διαχωριστής πετρελαίου είναι ένα συστατικό κλειδί που καθορίζει την ποιότητα του συμπιεσμένου αέρα σε έναν αεροσυμπιεστή. Τα υψηλής ποιότητας τμήματα χωρισμού πετρελαίου και φυσικού αερίου μπορούν όχι μόνο να εγγυηθούν τις εργασίες συμπιεστών με την υψηλή αποδοτικότητα, και τη ζωή στοιχείων φίλτρων μπορούν να φθάσουν σε χιλιάδες ώρες. Ο συμπιεσμένος αέρας από το κεφάλι συμπιεστών παρασύρει πτώσεις ενός τις μεγάλες μεγέθους μικρές πετρελαίου. Τα μεγάλα το σταγονίδια πετρελαίου είναι εύκολο να χωριστούν κατά διάβαση μέσω της oil-gas δεξαμενής χωρισμού, ενώ τα μικρά σταγονίδια πετρελαίου (ανασταλμένα μόρια πετρελαίου κάτω από 1um στη διάμετρο) πρέπει να χωριστούν. Πρέπει να φιλτραριστεί μέσω του μικρού και του στρώματος φίλτρων ίνας υάλου του στοιχείου φίλτρων χωρισμού πετρελαίου και φυσικού αερίου. Τα μόρια πετρελαίου απορροφώνται άμεσα από το υλικό φίλτρων μέσω της επίδρασης διάχυσης των υλικών μηχανισμών φίλτρων όπως η παρεμπόδιση και η αδρανής συνάθροιση σύγκρουσης κάνει τα ανασταλμένα μόρια πετρελαίου στο συμπιεσμένο αέρα να συμπυκνώσουν γρήγορα στα μεγάλα σταγονίδια πετρελαίου. Τα χρησιμοποιημένα ορυκτέλαια συλλέγονται στο κατώτατο σημείο του πυρήνα χωρισμού πετρελαίου, και επιστρέφουν στο σύστημα λαδώνοντας πετρελαίου του κεφαλιού μηχανών μέσω του κολπίσκου επιστροφής σωλήνων πετρελαίου στην κατώτατη κοιλότητα, έτσι ώστε ο αέρας εξάτμισης συμπιεστών καθαρότερος και oil-free συμπιεσμένος. Τα στερεά μόρια στο συμπιεσμένο αέρα περνούν μέσω του πυρήνα και της παραμονής πετρελαίου στο στρώμα φίλτρων. Αυτό οδηγεί σε μια συνεχή αύξηση στη διαφορά πίεσης (αντίσταση) του πυρήνα χωρισμού πετρελαίου. Δεδομένου ότι ο χρόνος χρήσης του πυρήνα χωρισμού πετρελαίου αυξάνεται, όταν φθάνει η διαφορά πίεσης του πυρήνα χωρισμού πετρελαίου σε 0,08 όταν φθάνει σε 0.1Mpa, το στοιχείο φίλτρων πρέπει να αντικατασταθεί, διαφορετικά η λειτουργική δαπάνη του συμπιεστή (κατανάλωση ισχύος) θα αυξηθεί. Santa Fima Company για να χρησιμοποιήσει τον κόσμο βασισμένο στα παγκόσμιας ποιότητας υλικά φίλτρων, που εξετάζουν την περιεκτικότητα σε πετρέλαιο του αερίου εξάτμισης του πυρήνα χωρισμού πετρελαίου, βασισμένου στη διαφορά πίεσης, είναι πρόθυμο να παρέχει σε σας το χαμηλό υπόλοιπο πετρέλαιο, διαφορά χαμηλής πίεσης, μακράς διαρκείας πυρήνας χωρισμού πετρελαίου.

 

Εκτεταμένες πληροφορίες:

 

1.Blockage: Η παρεμπόδιση του πυρήνα χωρισμού πετρελαίου θα προκαλέσει το υπερβολικό ρεύμα στη μηχανή αεροσυμπιεστών. Είναι επίσης δυνατό ότι ο πυρήνας χωρισμού πετρελαίου μπορεί να παραμορφωθεί λόγω της υπερβολικής πίεσης, ή ακόμα κι αν η μηχανή είναι υπερφορτωμένη, η κύρια μηχανή θα κλειδώσει. Επιπλέον, το υπερβολικό ρεύμα θα κοντύνει τη ζωή του επαφέα ή θα προκαλέσει ένα σοβαρό ατύχημα λόγω της ουδετεροποίησης της επαφής. Γενικά, ο αεροσυμπιεστής βιδών έχει έναν μετρητή πίεσης πριν από το στοιχείο φίλτρων. Όταν η διαφορά πίεσης μεταξύ του μετρητή πίεσης πριν από το στοιχείο φίλτρων και του μετρητή πίεσης παροχής αέρα φθάνει σε 0.08MPa, το στοιχείο χωρισμού πετρελαίου αντικαθίσταται.

 

2.Damaged: Όταν ο πυρήνας χωρισμού πετρελαίου βλάπτεται, θα διαπιστωθεί ότι ο αεροσυμπιεστής καταναλώνει πολύ πετρέλαιο, και θα υπάρξει ένα πετρέλαιο μεγάλου ποσού στη δεξαμενή και τη σωλήνωση αποθήκευσης αέρα. Σε βαριές περιπτώσεις, το πετρέλαιο αεροσυμπιεστών θα απαλλαχθεί άμεσα όταν απαλλάσσεται η βαλβίδα διαφυγής της δεξαμενής αποθήκευσης αέρα.

 

3. Έγκαυμα: Το κάψιμο του πυρήνα χωρισμού πετρελαίου δεν είναι κοινό αλλά περιστασιακά εμφανίζεται κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του αεροσυμπιεστή. Η κύρια εκδήλωση είναι ότι η οθόνη φίλτρων του πυρήνα χωρισμού πετρελαίου μερικώς ή εντελώς ανθρακώνεται, και ακόμη και το κοχύλι μετάλλων του πυρήνα χωρισμού πετρελαίου καίγεται.

 

4.The η επίδραση χωρισμού είναι φτωχή: Η κύρια εκδήλωση είναι ότι ο συμπιεσμένος αέρας περιέχει πάρα πολύ πετρέλαιο, προκαλώντας τη ζημία στο μετα-επεξεργαμένος εξοπλισμό και τον εξοπλισμό χρηστών.

 

Μείωση προϊόντων:

 

Πρότυπος αριθμός 124487-019
Τύπος seperator πετρελαίου αέρα
Διάσταση Πρότυπα
Θερμοκρασία εργασίας Σύμφωνα με το αίτημα πελατών
Πίεση εργασίας διαφορετική Σύμφωνα με το αίτημα πελατών
Υλικό Glassfiber
Ακρίβεια φίλτρων 0.011μm
Κύκλος ζωής 3000- 5000h
MOQ 1 κομμάτια
Χρονική ανοχή Περίπου 3-5 ημέρες μετά από τη διαταγή που επιβεβαιώνεται
Πλεονεκτήματα εισαγόμενα 1.Adopt glassfiber μέσα
2.High effciency διήθησης άνω των 99,9%
Συσκευασία Τα PP τοποθετούν σε σάκκο μέσα, εσωτερικό χαρτοκιβώτιο, χαρτοκιβώτιο εξαγωγής έξω, ή ξύλινο κιβώτιο ως απαίτησή σας
Μέθοδος ναυτιλίας Θαλασσίως, αεροπορικώς, από σαφή


Εάν δεν βρίσκετε τον αριθμό μερών θέλετε στο σε απευθείας σύνδεση κατάστημά μου, παρακαλώ μην διστάστε να μας έρθετε σε επαφή με, ίσως μπορώ να το ελέγξω για σας. Συγχρόνως, είμαστε ένα εργοστάσιο και μπορούμε επίσης να προσαρμόσουμε τα μη συμβατικά στοιχεία φίλτρων για σας ανά πάσα στιγμή.

 

Διαχωριστής νερού αεροσυμπιεστών 124487019 βιδών για το Quincy 0

 

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Qingdao Futai Electromechanical Technology Co. Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Wu

Τηλ.:: +8618661708013

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Άλλα προϊόντα
Qingdao Futai Electromechanical Technology Co. Ltd.
Δρόμος Tongshun No.21, ζώνη υψηλής τεχνολογίας Chengyang, Qingdao, Shandong, Κίνα
Mobile Site Privacy Policy Κίνα καλής ποιότητας Διαχωριστής πετρελαίου αέρα συμπιεστών βιδών προμηθευτής. © 2020 - 2021 compressorseparator.com. All Rights Reserved.